Geweldige flessen en oude kannen

Prachtig in een warm interieur zijn deze geweldige flessen. In het zonlicht verschijnen de mooiste kleuren en zie je de geweldige structuur van het glas. In combinatie met enkele oude kannen wordt je interieur een gezellig geheel, met brocante uitstraling. Regelmatig heeft Wooncafé 39 nieuwe flessen en kannen, dus hou ons in de gaten. Voor je het weet, zijn de mooiste flessen en kannen voor je neus verdwenen.

Hippe hebbedingen

Bij Wooncafé 39 houden we niet alleen van brocant, maar ook van hip. Super hip zijn dan ook deze prachtige magneten of gezellige schriften. Gewoon voor de heb, omdat het zo gezellig staat.

Nostalgische schatten

Noem het fifties, noem het Vintage, noem het brocant. Ons maakt het niet uit, wij vinden het gewoon mooi. Wat een prachtige schatten met een robuuste uitstraling hebben deze nostalgische trommels, kopjes en kisten. Bij Wooncafé 39 maken we er een sport van om zoveel mogelijk van dit soort schatten te verzamelen, zodat jij je huis er prachtig mee kan opsieren. Nieuwsgierig? Kom gauw eens langs of hou ons blog in de gaten.

Geurende zeep

Heerlijk, handgemaakte zeep! Voor in bad, onder de douche, in de kledingkast of gewoon heerlijk in de woonkamer. Het ruikt niet alleen heerlijk, het staat ook reuze gezellig in je interieur. Verras je zintuigen met deze geurende cadeautjes en prachtige kleuren en vormen. Zelf een keer zulke mooie zeepkettingen maken? Bezoek dan een van onze bruisende workshops.

 

 

 

 

twitter @wooncafe39 wooncafe 39, woonaccessoires, workshops en woonadviezen bruisende workshops contactgegevens over wooncafe 39 verkoopoverzicht wooncafe39 woonadvies voor brocante stijlen webshop wooncafe39 design it's a mo! design